Districtscompetities       

Het district West kent drie competities. Tijdens de wintermaanden een doublettencompetitie op drie zondagen met vijf partijen op een speeldag in een overdekte accommodatie. De equipes zijn in klassen ingedeeld. But neemt met vijf equipes deel, waarvan er een in de tweede klasse uitkomt, drie in de derde klasse spelen en een in de vierde klasse. De competitie 2020-2021 is wegens de coronacrisis niet doorgegaan. Voor 2021-2022 staan de volgende data gepland voor de Wintercompetitie doubletten 24 oktober 2021, 6 december 2021 en 24 januari 2022.

In het voorjaar wordt buiten de zomercompetitie tripletten gespeeld. BUT heeft nog niet aan deze competitie deelgenomen. Deelname kan wel en men wordt dan ingedeeld in de derde klasse. De speeldata zijn 25 april, 30 mei en 27 juni 2021.

Tot slot is er nog een Zaterdagmiddagcompetitie. Deze competitie wordt gespeeld met viertallen en ook in de buitenlucht. BUT neemt met een team deel in de derde klasse. In elke klasse spelen zes teams een halve competitie. Er zijn dus vijf speeldagen en per speeldag worden drie ronden gespeeld. De eerste ronde bestaat uit een triplettenpartij en een tête-à-têtepartij, ronde twee uit twee doubletten. Tot slot nog een keer een tripletten-partij en een tête-à-têtepartij, waarbij de tête-à-tête speler een andere moet zijn dan in de eerste ronde. Er kunnen nog extra teams ingeschreven worden, die dan in de laagste klasse worden ingedeeld. De speeldata zijn: 1 mei, 15 mei, 22 mei, 5 juni en 19 juni 2021. 26 juni is een reservedag voor het geval een speeldag uitvalt vanwege het weer.