Onderhoud accomodatie

We zeggen wel eens dat wij de mooiste boulebaan van Nederland hebben.

Dat is natuurlijk ook zo. Kijk maar eens op een voorjaarsdag van het terras naar de banen. Het is eigenlijk een idyllisch doorkijkje, met bloeiende planten en groene bomen. We krijgen daar van bezoekende spelers ook vaak een compliment over. Nu gaat het allemaal niet vanzelf. Zo’n accommodatie vraagt nogal wat onderhoud. Gelukkig is er een groep leden, die zich tot het onderhoud aangetrokken voelt. Elke maandagochtend, terwijl enkele mannen van de honkbalvereniging het clubhuis schoonmaken is onze “Groengroep” bezig onze accommodatie pico bello te houden. 

Zij beginnen om 09.00 uur, hebben om circa 10.15 uur een koffiepauze en om 11.00 uur wordt gecontroleerd of de banen nog goed bespeelbaar zijn. Om 12.00 uur trekken ze dan weer huiswaarts Deze enthousiaste groep kan natuurlijk altijd hulp gebruiken.

Het is geen verplichting, maar als u een maandagochtend vrij bent, dan wordt uw hulp zeer gewaardeerd. Ook de dames zijn van harte welkom. Het werk is in principe niet zwaar, want er is veel te wieden, harken en te snoeien.Kom ook, of als u meer informatie wilt hebben, praat dan eens met Günther Jacobs, telefoon 06 – 28591835. Van de Groengroep maken deel uit: Alfonso Atanes, Ben Disseldorp, Günther Jacobs, Harry van den Dungen,  Jeroen Stiekema en Paul Hamstra.